From Zero, Limited Exclusive Blue Vinyl
  • From Zero, Limited Exclusive Blue Vinyl
  • From Zero, Limited Exclusive Blue Vinyl

Linkin Park
From Zero, Limited Exclusive Blue Vinyl

€ 35,00
incl. BTW

Pre-order, wordt op releasedatum verzonden (15 november 2024)

Na de dood van leadzanger Chester Bennington was het 7 jaar stil, maar nu komt er nieuw werk uit van Linkin Park. From Zero refereert naar het opnieuw opstarten en een nieuwe fase in de evolutie van de band, maar is ook een knipoog naar het verleden en de eerste naam van de band; Xero. Emily Marcia Armstrong is toegetreden tot de band als co-lead zangeres en is the horen op de nieuwe single The Emptiness Machine! Het album is onderandere verkrijgbaar in deze gelimiteerde blauwe uitvoering.

TRACKLIST;
From Zero (Intro)
The Emptiness Machine
Cut The Bridge
Heavy Is The Crown
Over Each Other
Casualty
Overflow
Two Faced
Stained
IGYEIH
Good Things Go

Aantal

rightbanner

Pre-order nu: Linkin Park’s nieuwe album From Zero – Beschikbaar vanaf 15 november 2024

Zeven jaar na het tragische verlies van leadzanger Chester Bennington maakt Linkin Park een krachtige terugkeer met hun langverwachte nieuwe album From Zero. Deze release markeert een nieuw begin voor de band en is een eerbetoon aan hun verleden, terwijl ze ook vooruitkijken naar een nieuwe muzikale richting. From Zero refereert niet alleen naar een herstart in hun carrière, maar is ook een knipoog naar de oorspronkelijke naam van de band: Xero.

De grootste verrassing op het album is de toevoeging van Emily Marcia Armstrong als co-lead zangeres. Armstrong brengt een frisse en krachtige energie naar de band, en is duidelijk te horen op de indrukwekkende eerste single The Emptiness Machine. Haar rauwe emotie en vocale dynamiek geven de muziek van Linkin Park een vernieuwde intensiteit.

Een nieuw hoofdstuk in de evolutie van Linkin Park

Met From Zero bewijst Linkin Park wederom hun ongeëvenaarde vermogen om te evolueren en zich aan te passen aan nieuwe muzikale stromingen. Het album is doordrenkt met krachtige thema’s zoals verlies, veerkracht en wederopstanding. Terwijl ze hun kenmerkende hybride van rock, elektronica en emotionele diepgang behouden, brengt From Zero ook een vernieuwde energie die doet denken aan de vroege dagen van de band. Het album biedt fans een mix van vertrouwde sounds met innovatieve nieuwe invloeden, waarmee ze hun plaats in de moderne muziekscene opnieuw bevestigen.

Hoogtepunten van het album:

  • From Zero (Intro): Een sterke opening die de toon zet voor het album en de herstart van de band symboliseert.
  • The Emptiness Machine: De eerste single met Emily Marcia Armstrong als co-lead, een intense en emotionele track die direct impact maakt.
  • Cut The Bridge: Een krachtig nummer vol ruwe energie en muzikale complexiteit.
  • Heavy Is The Crown: Een anthem over verantwoordelijkheid en druk, waarbij de kenmerkende Linkin Park-sound volledig tot bloei komt.
  • Over Each Other: Een diepgaand nummer over relatieproblemen en innerlijke strijd.
  • Casualty: Een krachtige track die de pijn van verlies en de impact ervan op de ziel onderzoekt.
  • Overflow: Een intense, meer experimentele track die speelt met lagen van geluid en emotie.
  • Two Faced: Een nummer vol venijn en dubbele betekenissen, waaruit blijkt dat de band nog altijd gedurfde keuzes maakt.
  • Stained: Een reflectief en melancholisch nummer dat herinnert aan hun vroegere werk.
  • IGYEIH: Een mysterieuze en atmosferische track die de luisteraar meeneemt op een emotionele reis.
  • Good Things Go: Het album sluit af met een hoopvol en opbeurend nummer, een perfecte afsluiter van deze muzikale reis.

Pre-order en ontvang From Zero op releasedatum

Mis je kans niet om het album te bemachtigen op de releasedatum, 15 november 2024. Het album is beschikbaar in verschillende formaten, waaronder een exclusieve gelimiteerde blauwe vinylversie. Deze speciale uitgave is een must-have voor elke Linkin Park-fan en zal snel uitverkocht raken!

Pre-order nu jouw exemplaar van From Zero en wees een van de eersten om het album in huis te hebben. Na zeven jaar van stilte is Linkin Park terug, sterker dan ooit. Dit is een nieuw hoofdstuk in hun legendarische carrière, en het mag niet gemist worden!

Datasheet

Genre
Hard Rock

Je bent misschien ook geïnteresseerd in